Zeynep Bastık ve Edis'in bir şirketle 3 konserlik anlaşma yaparak aldıkları 13 milyon TL'nin iadesini yapmadıkları iddiaları gündeme geldi. Ancak, sanatçıların basın danışmanı tarafından yapılan açıklamada, bu iddiaların tamamen asılsız olduğu belirtildi. Sanatçıların bağlı olduğu şirket, söz konusu 13 milyon TL'nin alınmadığını ve konser öncesi verilen cüzi ücretin iade edildiğini açıkladı.

Şirket, Edis ve Zeynep Bastık'ın Streetlife isimli şirketle Avrupa'da farklı şehirlerde düzenlenmesi planlanan konserler için sözleşme imzaladığını, ancak bu konserlerin Streetlife şirketinin 3 kez kendi isteği doğrultusunda iptal edildiğini belirtti. Konserlerin iptal edilmesi nedeniyle sanatçıların ve dinleyicilerin mağdur olduğu ifade edilen açıklamada, iddia edilen ücretin ödenmediği ve cüzi bir avansın geri iade edildiği vurgulandı.

Sanatçıların basın danışmanı Özgür Aras, çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını, asılsız ve kötü niyetli olduğunu ifade ederek, özel hayatlarına ve onuruna yapılan bu haksız saldırılara karşı açıklama yapma gereği duyduklarını belirtti. Haberlerde yer alan iddiaların sanatçıları mağdur ettiği ve itibarlarına zarar verdiği belirtilerek, söz konusu iddiaların gerçek dışı olduğu vurgulandı.