Aylarca süren bekleyişin ardından Attack on Titan, bir başka harika bölümle geri dönüyor ve ortaya çıkacaklar konusunda daha fazla heyecan duyamayız.

Bu yepyeni sezon, devasa titanların görünürdeki her şeyi ve herkesi ezip geçtiği küresel bir felaket olan The Rumbling'deki olayları takip edecek. Geçen sezonda gördüğümüz gibi, olaydan animenin kahramanı Eren Yeager sorumlu, yani çok geç olmadan The Rumbling'i ancak o durdurabilir. Ama o çok ileri gitmiş, dünyaya karşı ağzına kadar kibirle doluyken, arkadaşları onu bu durumdan kurtarmak için nasıl bir araya gelecek?

Tüm bunları ve daha fazlasını aşağıdaki Attack on Titan 4. sezon 3. bölüm resmi fragmanında görebilirsiniz.

Birçok anime hayranı gibi bizim de tüylerimiz diken diken oluyor. O kadar ki, yeni sezona dişlerimizi geçirmek için sabırsızlanıyoruz. Her bölümü nereden yayınlayabilirsiniz? Şimdiye kadar bildiğimiz her şeyi öğrenmek için okumaya devam edin.

Attack on Titan 4. sezon 3. bölüm Netflix'te yayınlanacak mı?

Ne yazık ki, Netflix hala Attack on Titan'ın yeni sezonlarını edinmenin bir yolunu bulamadı, çünkü sitede hala sadece pilot sezon var. Netflix'in bu animenin tüm sezonlarını almasını neyin engellediğini bilmiyoruz, ancak bunun zamanla değişeceğini umuyoruz.

Bu arada Netflix'te Lookism, Make My Day ve Vinland Saga gibi diğer animelere göz atmayı unutmayın.

Attack on Titan 4. sezon 3. bölüm nereden izlenir?

Attack on Titan'ı izlemek için en iyi yer Crunchyroll'dur.

Popüler anime akış sitesi, önceki sezonların her bir bölümüne sahiptir ve yayınlandıkça yepyeni bölümlere sahip olması beklenmektedir. Crunchyroll'a abone olmak için küçük bir ücret ödemeye razı olduğunuz sürece, hazır olmalısınız!

Crunchyroll dışında, Hulu da anime izlemek için harika bir yer! 4. sezon 3. bölümün yeni bölümleri için biraz daha beklemeniz gerekebilir, bu nedenle daha fazla güncelleme için bizi tekrar kontrol ettiğinizden emin olun!

Yine söylüyorum, bu harika hikayeyi kaçıran tek kişi siz olmak istemezsiniz. Attack on Titan 4. sezon 3. bölümü izlemek için Crunchyroll veya Hulu'ya gidin! Ya da bugün Netflix'in büyüleyici anime dizisine göz atın!