Aydın'ın Germencik ilçesindeki bir çöplükte bulunan kemiklerin sırrı, yapılan DNA testi ile çözüldü. Alangüllü Mahallesi yakınlarında 2 Ocak 2023'te çöplerin depolandığı bölgede temizlik çalışması yapan bir iş makinesi operatörü, insan kemiklerini fark etti. Kemikler jandarma ekipleri tarafından incelenmek üzere İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Yapılan DNA incelemesi sonucunda kemiklerin, 22 Aralık 2020'de kayıp ihbarı yapılan Hakkı Gençoğlu'na ait olduğu belirlendi. Hakkı Gençoğlu'nun annesinden alınan doku örneği ile gerçekleştirilen inceleme, kaybolan kişinin kemiklerine ait olduğunu ortaya koydu. Kemikler, ailenin teslim almasının ardından Gençoğlu'nun memleketi olan Acarlar Mahalle Mezarlığı'nda defnedildi.

Olayla ilgili olarak jandarmanın geniş çaplı bir soruşturma yürüttüğü belirtildi. Hakkı Gençoğlu'nun 22 Aralık 2020'de Alangüllü Mahallesi'nde ot toplamak için gittiği Deve Güreşi Arenası mevkiinde kaybolduğu, yapılan arama çalışmalarında ise izine rastlanamadığı ifade edildi.