Ankara'da 'gürültü' cinayeti: Baba ve oğlu pompalı tüfekle öldürüldü

Ankara'nın Keçiören ilçesinde, asansör tamiri ve gürültü nedeniyle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında pompalı tüfekle açılan ateş sonucu baba ve oğlu hayatını kaybetti.

Olay, dün akşam saatlerinde Yayla Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, apartmanda asansör tamiri yapan Uğur Şahan (49) ile komşusu Hüseyin A. (59) arasında gürültü nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Hüseyin A., pompalı tüfeğiyle Uğur Şahan ve oğlu Mehmet Ali Şahan'ı (15) vurdu.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Uğur Şahan ve Mehmet Ali Şahan'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Kavgada yaralanan Uğur Şahan'ın eşi Sevda Şahan (46) ve apartman yöneticisi Sema Taşkıran (46) ise hastaneye kaldırıldı.

Polis ekipleri, olay yerinden kaçan Hüseyin A.'yı yakalamak için çalışma başlattı. Şüpheli, kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Apartman yöneticisi Sema Taşkıran ve şüpheli Hüseyin A. arasında asansör tamiri ve gürültü nedeniyle daha önce de tartışma yaşandığı iddia edildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.