Ünlü oyuncu Fahriye Evcen, önceki gün Etiler'de bir reklam çekimi için ön görüşmeye katıldı. Güzelliği ve oyunculuk yeteneğiyle tanınan Evcen, geçtiğimiz günlerde ailesiyle gerçekleştirdiği kayak tatilini de medya ile paylaştı.

Evcen, kayak tatiliyle ilgili yaptığı açıklamada, "Karan kayak çok sevdi. Tekrar bir kayak tatili planlamak istiyorum" dedi. İki çocuk annesi olan ünlü oyuncu, aile hayatına dair de konuştu. Evcen, çocukların bakımını, evde destek olan bir ablanın yardımıyla birlikte yürüttüğünü ifade etti. Ayrıca, çocukları Karan ve Kerem'in birbirlerine benzendiğini, ancak Kerem'in eşi Burak Özçivit'e daha çok benzediğini söyledi.

Evcen, eşi Burak Özçivit'in "Kuruluş Osman" dizisindeki "Osman Bey" karakterini canlandırmasına ilişkin bir soruya da yanıt verdi. Muhabirlerin "Sette bir kaza olmasından korkuyor musunuz?" sorusuna, "Ya ilk dönemlerde korkuyordum biraz ama Burak çok alıştı. At da riskli ama o şu an çok hakim... Ufak tefek yaralanmaları onun da oluyor tabii ki ama gerçekten ufak şeyler" diyerek eşinin setteki güvenliğinden emin olduğunu belirtti.

Fahriye Evcen'in samimi açıklamaları, hayranları tarafından ilgiyle karşılandı.