Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçimler öncesinde seçmenlerle buluşmaya devam ediyor ve partisinin belediye başkan adaylarına destek veriyor. 10 Şubat'ta Zonguldak mitingiyle başlayan seferberlik, Tekirdağ, Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Afyon ve Denizli'de mitinglerle devam etti. Ankara ve İstanbul mitingleri ise 23-24 Mart'ta gerçekleşecek.

Seçim gününe kadar Türkiye'nin 7 bölgesinde 30'dan fazla il ziyareti planlanıyor. İzmir'de 9 Mart, Ankara'da 23 Mart ve İstanbul'da 24 Mart'ta yapılacak mitingler öne çıkıyor. Bununla birlikte, Erdoğan'ın Ankara ve İstanbul'un bazı ilçelerini ayrıca ziyaret etmesi bekleniyor. Ayrıca, bu süre zarfında televizyon kanallarına konuk olarak da mesajlarını iletecek.

Seçim sürecinde sadece mitinglere odaklanmayacak olan Erdoğan, 1-3 Mart tarihlerinde Antalya Diplomasi Forumu'na katılacak ve davetli devlet ve hükümet başkanlarıyla ikili görüşmeler gerçekleştirecek. Bu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim hazırlıklarıyla birlikte uluslararası ilişkilere de önem verdiğini gösteriyor.