6 Şubat tarihinde yaşanan deprem felaketi, Malatya'da birçok aileyi derin bir acıya sürükledi. Bu felakette hayatını kaybedenler arasında yer alan Züleyha Günaydın'ın hikayesi, yürekleri dağlamaya devam ediyor. Malatya'nın Halfettin Mahallesi'nde bulunan 5 katlı Petek Apartmanı'nda yaşayan Günaydın, deprem gecesi 21 yaşındaki oğlu Hazar'ı kaybetti.

Züleyha Günaydın, depremin başlamasıyla oğlunun kendisine sarıldığını anlatırken, "Evladın yanında ölüyor, enkazda 11 saat kalıyorsun kurtarılmayı bekliyorsun. En sevdiğin varlık yaşamını yitirmiş, çok kötü bir durumdu. O an ölmeyi de istemiyorsun, yaşamayı da öyle bir garip bir duyguydu ki. Oğlunun yanında cansız bedeni ile 11 saat durmak, onunla konuşmak çok kötü bir acı. Allah kimseye yaşatmasın bu acıyı." ifadelerini kullandı.


REKLAM

Beşiktaş Maçı Canlı İzle! Adana Demirspor Maçı Canlı İzle! Taraftarium24, Selçuk Sports ile BJK - ADS Canlı Maç İzle!

Beşiktaş (BJK) - Adana Demirspor (ADS) Maçı Canlı İzle! Taraftarium24, Selçuk Sports Canlı Maç İzle!


Züleyha Günaydın'ın yaşadığı tarifsiz acı, depremin üzerinden geçen bir yıla rağmen hala tazeliğini koruyor. Malatya'da ve birçok yerde yaşanan deprem felaketi, birçok ailenin hayatını alt üst etti ve geride derin izler bıraktı.