Diyarbakırlı Ramazan Hoca olarak tanınan Ramazan Pişkin, Fatih'te iş yerinde meydana gelen üzücü bir olay sonucu defalarca bıçaklanarak hayatını kaybetti. Cerrahpaşa Mahallesi'ndeki çay ocağında gerçekleşen saldırı sonrasında olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan ilk müdahalenin ardından Ramazan Pişkin, hastaneye kaldırıldı, ancak tüm çabalara rağmen yaşamını yitirdi. Polis, olayın ardından kaçan saldırganın yakalanması için çalışmalarına başladı.

İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Pişkin'in Cerrahpaşa Mahallesi'ndeki çay ocağında kimliği belirsiz bir saldırgan tarafından göğüs bölgesinden üç kez bıçaklandığı belirtildi. Ayrıca, Pişkin'in hastaneye kaldırıldıktan sonra tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği ifade edildi. Valilik, olayın ardından şüphelinin yakalanması için çalışmaların devam ettiğini bildirdi.

Pişkin'in akrabası Ahmet Arif, acı olayın detaylarını paylaşarak, cenazenin Diyarbakır'da defnedileceğini belirtti. Arif, "Çok acı bir olay. Zararsız bir insandı. Allah rahmet eylesin. Çok üzgünüz. İnşallah ortaya çıkar. Sanırım adli kolluk, polisler gerekli soruşturmayı yapıyor. İnşallah sonuç alınır" şeklinde konuştu.

Olaya ilişkin duygusal bir paylaşımda bulunan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya üzerinden, "Garip gelip, garip gidenlerin makamı yüce olsun... Allah rahmet eylesin Ramazan hoca’ya. Mekanı cennet olsun" ifadelerini kullandı.