Ünlü sanatçı Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'ın kızları Tuğçe Tayfur, eski nişanlısı Burak Kalfa ile yaşadığı sorunlar sonrasında sürpriz bir şekilde Muhammet Aydın'la nikah masasına oturmuştu. Magazin dünyasında oldukça konuşulan bu evlilikle ilgili çift, bir magazin programına konuk olarak özel hayatlarına dair ilgi çekici açıklamalarda bulunmuştu.

Tuğçe Tayfur'un eski eşi Taner Şafak ile evliliğinden olan oğlu Efe konusundaki açıklamaları gündemi sarsmıştı. Şafak, programın telefon bağlantısıyla yaptığı açıklamada, "Travmatik bir hayat yaşayan ben değilim, oğlumun annesidir. Çarpık ilişkiler yaşayan ben değilim" ifadelerini kullanmıştı.

Bu tartışmalı durumun ardından Ferdi Tayfur'un eski eşi, "Çocuğumun magazinin göbeğine atılmasına asla izin vermeyeceğim. Bir problemi olan varsa devlet orada, mahkeme orada, hukuk orada" şeklinde bir açıklama yapmış ve velayet davası beklediğini ifade etmişti.

Olaylar gelişirken, Tuğçe Tayfur ve Muhammet Aydın, sosyal medya üzerinden yaptıkları bir paylaşımla bebek beklediklerini müjdelemişti. Tayfur, Instagram hesabından paylaştığı ultrason fotoğrafıyla takipçilerinden bebeğinin cinsiyeti hakkında tahminlerini paylaşmalarını istedi. "Muhammet'in kızı var, ona bir erkek olsa fena olmaz" diyen Tayfur, takipçilerinin beklentilerini heyecanla bekliyor.

Böylece Tuğçe Tayfur ve Muhammet Aydın'ın hayatındaki bu yeni gelişmeler, magazin gündemini sıcak tutmaya devam ediyor. Çiftin bebeğinin cinsiyetiyle ilgili merakla beklenen haber, yakın zamanda netlik kazanacak gibi görünüyor.