Magazin

Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz'dan yeni fotoğraf

Yaklaşık 8 aydır aşk yaşayan Ayça Ayşin Turan-Alp Navruz çifti, objektif karşısına geçti. Turan, sevgilisiyle asansörde verdiği pozu Instagram'dan yayınladı.

Abone Ol

Yaklaşık 8 aydır aşk yaşayan Ayça Ayşin Turan-Alp Navruz çifti, objektif karşısına geçti. Turan, sevgilisiyle asansörde verdiği pozu Instagram'dan yayınladı. Bodrum tatillerini sonlandıran Ayça Ayşin Turan-Alp Navruz çifti, İstanbul'a döndü. Geçtiğimiz yıl aralık ayında aşk yaşadıklarını itiraf eden ikiliden yeni fotoğraf geldi.

AYNA POZU Aşıklar, asansör aynasında verdikleri siyah-beyaz fotoğrafı Instagram hesaplarından paylaştı. Daha önce, "Şu an gayet güzel gidiyor, mutluyuz." açıklamasını yapan Turan ile Navruz'un gönderileri takipçilerinden oldukça ilgi gördü. "BENİ ÇOK UTANDIRDINIZ" Öte yandan Ayça Ayşin Turan, daha önce, "Dizi aşkı gerçek oldu. Rol arkadaşınız Alp Navruz ile aşk yaşıyorsunuz. Bununla ilgili neler söyleyeceksiniz?" sorusuna yanıt vermişti. Oyuncu, "Zaten her şeyi biliyorsunuz. Ne söyleyeyim? Beni çok utandırdınız. Her şey güzel gidiyor. Her şey yolunda." demişti. "SEVE SEVE OYNARIZ" Navruz ile çok güzel bir enerji yakaladıklarını dile getiren Ayça Ayşin Turan, "Birlikte bir proje gelirse seve seve oynarız. Ben Alp ile çalışmayı çok seviyorum." ifadelerini kullanmıştı. Fotoğraflar: Instagram

{ "vars": { "account": "G-06J347VV5M" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }