Magazin

Birce Akalay, Bodrum'dan vazgeçmiyor

Bodrum tatilini sürdüren ünlü oyuncu Birce Akalay, önceki gün Yalıkavak'taki bir plajda arkadaşlarıyla sohbet ederken görüntülendi.

Abone Ol

Bodrum tatilini sürdüren ünlü oyuncu Birce Akalay, önceki gün Yalıkavak'taki bir plajda arkadaşlarıyla sohbet ederken görüntülendi.

İstanbul ile Bodrum arasında mekik dokuyan oyuncu Birce Akalay (38), önceki gün objektiflere yansıdı. Yalıkavak'taki bir plajda görüntülenen Akalay, sıcak havanın ve denizin tadını çıkardı. Birce Akalay'ın leopar desenli bikinisinin üzerine beyaz bir kimono giymeyi tercih ettiği görüldü.  "YİNE BAŞLADIK" Öte yandan ünlü oyuncu, geçtiğimiz hafta 2017 yılında dizi setinde dostluğunun başladığı ve o dönemden beri de arasındaki bağları koparmadığı yakın arkadaşı İbrahim Çelikkol ile birlikte Kaz Dağları'na gitmişti. Akalay da meslektaşıyla çekilen bu karesini, "Yine başladık." notuyla yayınlamıştı. YAKIN ARKADAŞLARIN BODRUM TATİLİ İkili, daha önce de birlikte Bodrum'a gitmişti. Denizin ve güneşin keyifini çıkaran Akalay ile Çelikkol, Cennet Koyu'nda objektiflere yansımıştı. Denize olan düşkünlüğü ile bilinen Birce Akalay, Çelikkol ile koyu bir sohbete daldıktan sonra kendisini Bodrum'un serin sularına bırakmıştı.

{ "vars": { "account": "G-06J347VV5M" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }