Magazin

Burcu Kıratlı'nın yalnız tatili

Geçtiğimiz nisan ayında şarkıcı Sinan Akçıl'dan ikinci kez boşanan oyuncu Burcu Kıratlı, Bodrum'da objektiflere yansıdı. Hakkında çıkan aşk iddialarını,

Abone Ol

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı, Aralık 2018'de sürpriz bir şekilde Amsterdam'da evlenmiş, ancak çift dokuz ay sonra boşanmıştı. İkili, ayrılığın ardından aşklarına bir şans daha vermiş ve 2021'in Şubat ayında yeniden evlenmişti.

Çalkantılı ilişkilerinde bir türlü dikiş tutturamayan çift, geçtiğimiz mayıs ayında da ikinci kez yollarını ayırmıştı.

YALNIZ TATİL Ünlü oyuncu, önceki gün Bodrum'da objektiflere takıldı. Türkbükü'ndeki bir plajda görüntülenen Kıratlı, fıstık yeşili bikinisiyle meraklı bakışları üzerinde topladı.

Bir süre şezlongunda güneşlenen Kıratlı, daha sonra telefon görüşmesi için ayağa kalkıp, iskelede gezindikten sonra mekandan ayrıldı.

ROLÜM İÇİN HER ŞEYİ YAPARIM" Çıkışta muhabirlerin sorularını yanıtlayan oyuncu, "Görüştüğüm ve içime sinen birkaç proje var, hatta 'prensipte anlaştım' diyebilirim. Karakterim ve projenin ne olduğu sürpriz olsun. Rolüm gereği her şeyi yaparım. Daha önce saçlarımı kazıttığım bile oldu." dedi.

"İLİŞKİM YOK" Son günlerde Nail Gönenli ile aşk yaşadığına dair iddialara da açıklık getiren Kıratlı, "Şu an hayatımda kimse yok. Tamamen işime odaklandım. Bu durumdan mutluyum. Nail zaten benim çok yakın arkadaşım." ifadelerini kullandı.

{ "vars": { "account": "G-06J347VV5M" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }