Magazin

Jennifer Lopez: Donmuş gibiydim!

Jennifer Lopez, "20’li yıllarımın başında kendimi yenilmez sanırdım." diyerek, o dönemde çok çalıştığını ve kendine çok zaman ayırmadığını belirtti. "Bir gün karavanda oturuyordum. Tüm o çalışma, stres ve yetersiz uyku birden üzerime gelmeye başladı." ifadelerini kullanan ünlü şarkıcı, "Donmuş gibiydim!" sözleriyle birden hareket edemediğini açıkladı

Abone Ol

Oscar ödüllü aktör Ben Affleck ile 17 yıllık aranın ardından tekrar evlilik yolunda ilk adımı atan Jennifer Lopez, yeni açıklamalarda bulundu. "On the JLo" adlı platformunda yaşadığı panik ataklarla ilgili konuşan şarkıcı, "Fiziksel olarak felç olmuştum." ifadelerini kullandı.

"GÜNDE 3-5 SAAT UYURDUM" “Hayatımın bazı dönemlerinde bir günde 3-5 saat uyuduğumu hatırlıyorum. Tüm gün sette veya stüdyoda olurdum, basın turlarına çıkardım. Haftasonu olduğunda ise klip çekerdim.” diyen Lopez, gençlik yıllarında çok yorulduğunu dile getirdi.

"KIVRIMLI VÜCUT İSTENMİYORDU" Öte yandan Lopez, daha önce kariyerinin ilk dönemlerinde kıvrımlı vücudu, özellikle de kalçası nedeniyle alay konusu olduğunu ve bu yüzden gösteri dünyasından uzaklaşmayı bile düşündüğünü dile getirmişti. Selena Quintanilla'yı oynadığı "Selena" adlı filmle ünlenen fakat o dönem kıvrımları nedeniyle gösteri dünyasının normlarına uymayan dünyaca ünlü şarkıcı, "Ben kariyerime başladığımda ideal güzellik anlayışı çok zayıf, sarışın ve uzun boylu olmaktı. Kıvrımlı vücut istenmiyordu." ifadelerini kullanmıştı.

{ "vars": { "account": "G-06J347VV5M" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }