Genel

Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz İle Yargı

Yargı, Ay Yapım'ın üstlendiği yapımıyla ve başrollerini Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz'in üstlendiği birinci sınıf bir dizi olarak ekranlara geliyor.

Abone Ol

Ceylin ve Ilgaz'ın Karşısına Çıkan Kötülük Şebekesi! Yargı'nın heyecan dolu 77. bölümünde, Ceylin ve Ilgaz, Seçil'in anlattıklarıyla sarsıcı bir dava ile karşı karşıya kalıyor. Ancak beklemedikleri bir dönemde, bu dava ölümlerle dolu bir trajediye dönüşüyor. Organize bir kötülük şebekesi, Ceylin ve Ilgaz'ın hayatlarına beklenmedik bir şekilde müdahale ediyor. İkili, ayrı yollardan çıkarak karşılarına çıkan bu şebekenin varlığını şimdiye kadar hiç görmemişlerdi.

Kadir'in Zorlu Mücadelesi! Kadir, elindeki ipuçlarıyla Osman ve Çınar'ı kuklaya çeviren bu şebekenin peşine düşüyor. Ancak, zorlu günler Kadir'i bekliyor. Merdan'ın ardından Ceylin'in de dahil olmasıyla her şey gün yüzüne çıkacak. Artık verilmesi kaçınılmaz kararlar, Aylin ve Parla başta olmak üzere herkesin dünyasını sarsacak.

Ilgaz'ın Adalet Sınavı! Ilgaz, kökleri tahmin edilemeyen derinliklere uzanan örgütü çökertme göreviyle karşı karşıya. Engelleme çabalarına rağmen başlattığı iç ve dış savaş, "adalet" inancını güçlendirip herkesin hak ettiği sonu alabilecek mi? Bu şok edici gelişmelerle dolu Yargı'nın 77. bölümü, izleyicilere unutulmaz anlar yaşatmaya aday. Siz de bu heyecana ortak olun ve Yargı'nın dünyasında yaşananları kaçırmayın!

{ "vars": { "account": "G-06J347VV5M" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }