Genel

Köpeğini Gezdirirken Kazada Öldü

Tekirdağ’da dün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, köpeğini gezdirmeye çıkan bir kadın ve köpeği hayatını kaybetti.

Abone Ol

Kaza, Ergene ilçesi Edirne yolu üzeri Marmaracık Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Çorlu’dan Lüleburgaz istikametine seyreden İ.S. yönetimindeki 59 ZG 021 plakalı otomobil, köpeğiyle birlikte karşıya geçmeye çalışan 33 yaşındaki Gülşah Mete’ye çarptı. Kaza sonrası genç kadın ve köpeği metrelerce savruldu. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, genç kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Köpek de olay yerinde öldü. Sürücü İ.S. ifadesi alınmak üzere Yeşiltepe Sağlık Polis Merkezi Amirliği ekiplerince gözaltına alındı. Kazayla ilgili polis tarafından inceleme başlatıldı.

Köpeğiyle Birlikte Hayatı Kaybetti Kaza, Gülşah Mete’nin ailesi ve yakınlarını yasa boğdu. Mete’nin ölümü, sosyal medyada da büyük üzüntüye neden oldu. Çocuk yaşlardan itibaren hayvanlara karşı büyük bir sevgi besleyen Gülşah Mete, köpeğiyle birlikte geçirdiği her anı sosyal medya hesabından paylaşıyordu. Mete’nin son paylaşımı, köpeğiyle birlikte yürüyüş yaparken çekilmiş bir fotoğraftı.