Magazin

Müge Anlı’dan büyük itiraf! İşte o detaylar..

Ünlü gazeteci Müge Anlı sunduğu programlarda elbise ve etek dışında bir şey giymemesi izleyicilerin ve takipçilerinin dikkatini çekti.

Abone Ol

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile ATV ekranlarında televizyon programı yapan ünlü gazeteci Müge Anlı geçtiğimiz ay Şinasi Yüzbaşıoğlu ile dünya evine girmişti. Kariyeri kadar özel hayatı ile de büyük ilgi ve sevgi gören Müge Anlı programa çıkarken neden pantolon giymediğini merak etmeye başladılar. Konuya bir açıklık getiren Müge Anlı ise özel bir sebebin olmadığını elbiseyi kendine yakıştırdığı için sürekli giydiğini ifade etti.

Müge Anlı yaptığı açıklamalarda neler söyledi? Yıllardır yaptığı programla hafızalarda yer eden ünlü gazeteci Müge Anlı dobra tavırlarıyla gönüllerde taht kurmayı başardı. Türkiye’nin sevgisini kazanan gazeteci Müge Anlı geçtiğimiz haftalarda evleneceğini ise kendi programından tüm sevenlerine duyurmuştu. Şinasi Yüzbaşıoğlu ile sürpriz bir biçimde nikah masasına oturmuştu. Özel hayatı ile sevenler tarafından mercek altına alınmış olan gazeteci Anlı senelerdir niçin pantolon giymediğini şu sözlerle açıkladı: “özel bir sebebi yok kendime daha çok elbiseyi yakıştırıyorum. “Cümlesini kurdu. Müge Anlı yıllardır televizyon programcılığı yapmasıyla tüm izleyiciden sevgi kazandı ama nedense Müge Anlı televizyon programında pantolon giymek yerine hep etek ve elbise tercih ediyor. Bu tavırları hayranlarında büyük bir merak konusu olmaya başladı. Ünlü gazeteci ise neden pantolon giymediğini açıkladı. Belirli bir tarz var etek boyu var Müge Anlı’nın ifadeleri sıklıkla gündem olmaya devam ederken TV100 televizyon programında yer alan bilgiye göre; Müge Anlı şu ifadeleri kullandı: “belirli bir tarz var etek boyu var, göğüs boyu var, kol boyu var ve bu olay yıllardır da böyle” dedi. Geçtiğimiz ay sade bir törenle Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlenen gazeteci Anlı sık sık paylaşım yapmasına rağmen henüz düğününden fotoğraflar paylaşmadı. Evlendikten sonra ise sosyal medya hesabı üzerinden soyadının yanına Yüzbaşıoğlu yazdırdı. Ünlü gazetecinin tüm hareketleri sevenleri tarafından izlenmektedir.

{ "vars": { "account": "G-06J347VV5M" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }