Magazin

Televizyon ve müzik dünyasının yıldızları tatide

Televizyon ve müzik dünyasının yıldızları, yaz aylarının gelmesiyle birlikte soluğu tatilde aldı. Ünlü isimler, renkli pozlarını da sosyal medya,

Abone Ol

EDA TAŞPINAR Müdavimi olduğu Yunanistan'ın Mikonos Adası'nda keyifli vakit geçiren Eda Taşpınar'dan yeni fotoğraf geldi. Sosyetik güzel, beyaz mayosu, aynı renk kimonosu ve mavi kemeri ile objektif karşısına geçti.

NURGÜL YEŞİLÇAY Nurgül Yeşilçay, sevgilisi Necati Kocabay ile birlikte Marmaris'te deniz, kum ve güneşin tadını çıkarıyor. Kavurucu sıcaktan bunalan Yeşilçay, bikinisiyle objektif karşısına geçti. Uzandığı anları Instagram'dan paylaşan ve yüzünü de havluyla kapatan Nurgül Yeşilçay, gönderisine, "Çok sıcak!" notunu düştü.

NİLPERİ ŞAHİNKAYA Nilperi Şahinkaya da tatil sezonunu Bodrum'da açtı. Pembe bikinisiyle poz veren ünlü oyuncu, fotoğrafını Instagram'dan takipçileriyle paylaştı.

EBRU ŞAHİN Kuzey Makedonya'da basketbolcu Cedi Osman ile nikah masasına oturan oyuncu Ebru Şahin de bikinisiyle objektif karşısına geçti.

YASMİN ERBİL Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in oyuncu Nergis Kumbasar ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Yasmin Erbil, Çeşme'de tatil yapıyor. Yeşil bikinisini kot şort ile kombinleyen 26 yaşındaki Erbil, çekilen fotoğrafını "Ben galiba bu yaz Çeşme'ci oldum." ifadeleriyle yayınladı.

{ "vars": { "account": "G-06J347VV5M" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }