Genel

Yeni Opel Combo Elektrik ve Zafira Elektrik

Zafira Elektrik, 100 kW/136 HP elektromotoruyla güçlü bir sürüş sunarken, çeşitli sürüş modları ile her ihtiyaca uyum sağlıyor.

Abone Ol

Opel'in son teknolojiyle donatılmış elektrikli motoruyla güçlendirilen yeni Combo Elektrik ve Zafira Elektrik modelleri, konfor ve güvenliği bir araya getirerek öne çıkıyor. Bu yazımızda, bu araçların özelliklerini ve avantajlarını yakından inceleyeceğiz. Opel Combo Elektrik: Tek Şarjla Uzun Menzil ve İleri Teknoloji Opel Combo Elektrik, tek şarjla daha uzun menzil sunabilme özelliğiyle dikkat çekiyor. Elektrikle etkinleşen güneş koruması ve panoramik tavanıyla konforlu bir seyahat deneyimi sunan araç, 27 adet saklama alanı ve 186 litreye kadar geniş depolama alanıyla pratik kullanım sağlıyor.

Yüksek teknolojiyle donatılmış elektrikli motor, tamamen elektrikli yapısıyla uzun seyahatleri çevreci bir deneyime dönüştürüyor. 50 kWh boyutundaki batarya, WLTP'ye göre tek bir şarjla 330 kilometreye kadar yol kat edebilme özelliğiyle dikkat çekiyor. Ayrıca, ısı pompası sayesinde daha fazla menzil elde ediliyor. Performans ve Sürüş Modları Combo Elektrik, 100 kW/136 HP güç ve 260 Nm tork ile performans beklentilerini karşılıyor. 135 km/s maksimum hıza ulaşabilen araç, sürücüye Eco, Normal ve Power olmak üzere üç farklı sürüş modu seçeneği sunuyor. Rejeneratif frenleme teknolojisi, enerji açısından verimli bir sürüş sağlayarak Combo Elektrik'in öne çıkmasını sağlıyor.

Yeni Zafira Elektrik: Tamamen Elektrikli Şıklık ve Performans Tamamen elektrikli Zafira, 75 kWh bataryasıyla üst düzey verimlilik sunuyor. WLTP verilerine göre 350 kilometreye kadar menzil sağlayan Zafira Elektrik, rejeneratif frenleme özelliği ve üç farklı enerji geri kazanım moduyla daha da verimli bir sürüş deneyimi sunuyor.

{ "vars": { "account": "G-06J347VV5M" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }