Magazin

Yıl 1995... Zamanın es geçtiği güzellikler!

1995 yılında katıldığı yarışmada dereceye girmişti, Türkiye eski güzeli o gecenin fotoğrafını paylaştı.

Abone Ol

Kayahan'ın kızı Beste Açar, 1995 yılında Miss Turkey yarışmasına katılmış ve üçüncü olmuştu... Açar, aynı yarışmada Türkiye'nin en güzel kızı seçilen Demet Şener ile fotoğrafını paylaştı.  Beste Açar, 27 sene önce çekilen fotoğrafın altına şu notu düştü: "1995...Hey gidi günler! Zamanın es geçtiği güzellikler! Dünya güzelim Demet'im" YILLAR ONLARI ÇOK DEĞİŞTİRDİ Magazin dünyasının ünlü isimleri çocukluk yıllarına ait fotoğrafları zaman zaman sosyal medya hesaplarında paylaşıyorlar. Bazılarını tanımak mümkün olmasa da bazıları bir bakışı, bir gülüşü ile hemen kendisini ele veriyor. İşte şimdilerde milyonlarca insanın yakından takip ettiği ünlülerin zaman içindeki değişimleri!

'ŞİMDİ NEREDEYSE BU YAŞTA BİR KIZIM VAR'   Bir dönem podyumların aranılan isimlerinden olan Demet Şener, gençlik fotoğrafını Instagram'da takipçileri ile paylaştı. Şener, siyah beyaz fotoğrafının altına şu notu düştü: "İnce alınmış kaşlarım(o zamanlar modaydı)kısa saçım, benimle bütünleşmiş dikenli tel dövmem... (2001 yılında sildirdim) Gençlik işte, hiç düşünmeden yapılan şeyler...Gerçi kalsaydı da olurdu. Şimdilerde aklımda deli fikirler (bu dövmenin yerine daha büyük bir dövme yaptırmak) Yaş 19-20 sanırım... Dergi çekiminden bir kare... Gençlik güzel de ben bu yaşlarımı daha çok sevdim. Ne istediğini bilen, olgun, kendini tam anlamıyla çözmüş bir kadın. Şimdi nerdeyse bu yaşta bir kızım, ondan biraz küçük de bir oğlum var. Hayattaki en büyük şanslarım. Çok şükür" 'SAÇIMDA 2,5 KİLO JÖLE VAR' Sosyal medyada yayınladığı videolarla şöhret yolculuğuna başlayan Yasemin Sakallıoğlu 2020 yılında 'Zengo' filmi ile izleyici karşısına çıkmıştı... Kısa sürede hatrı sayılır bir hayran kitlesi edinen oyuncu yıllar öncesine ait fotoğrafını takipçileri ile paylaştı.

Instagram'da 6 milyon takipçisi olan ve sahne aldığı tüm mekanları dolduran Yasemin Sakallıoğlu'nun fotoğrafına yorum yağdı. Yasemin Sakallıoğlu'ndan photoshop tepkisi: 35 kişiye birden benzemişim, ben böyle miyim? 'ESKİDEN PHOTOSHOP'A GEREK YOKTU' Ünlü sanatçı Emel Sayın, gençlik fotoğrafını Instagram sayfasında takipçileri ile paylaştı.

Sarı saçları, deniz mavisi gözleri ile bir döneme danga vuran Sayın, fotoğrafının altına "Of of bir zamanlar photoshop'a hiç gerek yoktu" notunu düştü. 100 BİN BEĞENİ

Meryem Uzerli'nin sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafa beğeni yağdı. Ünlü oyuncunun 9 yaşında Almanya'da çekilmiş fotoğrafı takipçilerinin büyük ilgisini çekti. Paylaşıma kısa sürede 100 binin üzerinde beğeni geldi.

13 YAŞINDAYKEN KEŞFEDİLDİ 13 yaşındayken İbrahim Tatlıses tarafından keşfedilen ve 'Didem' şarkısı ile hayatımıa giren Azeri kızı Günel'i hatırladınız mı? Onun son halini görenler tanımakta zorlanıyor! Günel şimdilerde 34 yaşında genç bir kadın. O küçük Azeri kızı 21 yılda öyle bir değişti ki, eski halini görenler aynı kişi olduğuna inanamıyor...

DEĞİŞİMİ ŞAŞIRTTI 'Alemin Kıralı' dizisinde canlandırdığı Oben karakteri ile hafızalara kazınan Birsu Demir değişimi ile şaşırttı. Birsu, dizinin izleyici ile buluştuğu 2011'de 12 yaşındaydı... Şimdi 20'li yaşlarının başında bir genç kız olan Birsu Demir, fotoğrafını Instagram'da takipçileri ile paylaştı. Demir, fotoğrafın altına "Make up artist kankanız varsa, şanslısınızdır" notunu düştü.

2014 GÜZELİ 2014 yılının Türkiye güzeli seçilen Amine Gülşe, Instagram paylaşımıyla olay oldu. Başarılı futbolcu Mesut Özil ile mutlu bir evilik sürdüren Gülşe, çocukluk yıllarında çekilen bir pozunu Instagram sayfasında paylaştı. Gülşe'nin bu paylaşımı kısa sürede 150 bine yakın beğeni aldı.

{ "vars": { "account": "G-06J347VV5M" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }