Galatasaray, Trabzonspor deplasmanında elde ettiği 5-1'lik galibiyetle lider Fenerbahçe ile puanları eşitleyerek dikkat çekti. Sarı-kırmızılı ekip, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Sol bek ve orta saha pozisyonlarına takviye yapmak isteyen Galatasaray, iç transferde de önemli bir adım attı.


REKLAM

Beşiktaş Maçı Canlı İzle! Adana Demirspor Maçı Canlı İzle! Taraftarium24, Selçuk Sports ile BJK - ADS Canlı Maç İzle!

Beşiktaş (BJK) - Adana Demirspor (ADS) Maçı Canlı İzle! Taraftarium24, Selçuk Sports Canlı Maç İzle!


Yönetim, taraftarların sevgilisi haline gelen Lucas Torreira ile yeni sözleşme konusunda anlaşma sağladı. Torreira'nın 2026'ya kadar süren kontratı üzerine 2 yıl daha eklenerek 2 yıllık yeni sözleşme yapıldığı belirtildi. 27 yaşındaki Uruguaylı futbolcu, şu anda kazandığı ücret olan 2 milyon 750 bin Euro üzerinden 2 yıllık kontrata ikna edildi.

Galatasaray'ın bu gelişmeyi kısa süre içinde resmi olarak açıklaması bekleniyor. 2022 yılında Arsenal'den transfer edilen Torreira, Galatasaray formasıyla 61 resmi maça çıkarken 2 asist yapma başarısı gösterdi. Geçtiğimiz sezon Süper Lig şampiyonluğu yaşayan tecrübeli oyuncu, hayalinin bir gün Boca Juniors forması giymek olduğunu da daha önce açıklamıştı.