Soul ve R&B şarkıcısı Lionel Richie'nin kızı olan 25 yaşındaki fenomen Sofia Richie, geçtiğimiz sene müzik yönetmeni Elliot Grainge ile evlenmişti. Geçtiğimiz günlerde hamile olduğunu duyuran Richie, bu süreci nasıl gizlediğiyle dikkatleri üzerine çekti.

Vogue'a verdiği röportajda, hamileliğini sır olarak sakladığını açıklayan Richie, karnını trençkotlar ve geniş ceketlerle kapatmayı tercih ettiğini belirtti. Bu yöntemle ilgiyi dağıtarak basının dikkatinden kaçmayı başaran fenomen, hamilelik sürecinde özel bir gardırop edinmediğini ifade etti. "Hamilelik için tamamen yeni bir gardırop satın almadım. Daha büyük beden birkaç çift pantolon aldım ama aynı ceketlerimi, kazaklarımı ve trençkotlarımı giyiyorum” şeklinde konuştu.

Sofia Richie Hamilelik

Richie, hamilelik stili hakkında da çarpıcı açıklamalarda bulundu. "Artık bunu açıkladığımıza göre pek çok fikrim var. Aslında hamile kıyafetlerini hiç kullanmıyorum" diyen Richie, yaşam tarzını ve hamilelik sürecini medya ile paylaşmaktan kaçındığını vurguladı.

Daha önce Town & Country'ye verdiği bir röportajda da sosyal medyadaki paylaşımlarına dikkat ettiğini belirten Richie, "Tüm hayatımızı Instagram'da yaşamıyoruz. Ne zaman kapatacağımızı biliyoruz" diyerek özel yaşamını koruma konusundaki kararlılığını dile getirdi.

Çiftin kız bebek beklediği öğrenildi, bu sevinçli haberi hayranlarıyla paylaşan Richie, ailelerine katılacak yeni üye için heyecanlı bir bekleyiş içinde olduklarını ifade etti.


REKLAM

Nagihan - Sahra Kavgası!


GS Maçı Canlı İzle! Galatasaray Maçı Canlı İzle!