Yılmaz Erdoğan'ın senaryosunu üstlendiği ve başrolünü oynadığı "İnci Taneleri" dizisinin ikinci fragmanında Hazar Ergüçlü'nün canlandırdığı Dilber karakterinin pavyon dansı gündemi sallamaya devam ediyor. Dilber'in Ankara pavyonlarında çekilen dans performansı, sosyal medyada milyonlarca kez izlendi ve paylaşıldı. "Herkes yer içer, hesabı Dilber öder" cümlesiyle dikkat çeken fragman, Hazar Ergüçlü'nün pavyon dansıyla büyük ilgi gördü.

Oyuncunun gerçek bir pavyonda çekildiği öğrenilen sahnelerdeki performansı, Anadolu Ateşi'nde eğitmen ve dansçı olarak görev yapan Elif Erol tarafından eğitildiği ortaya çıktı. Hazar Ergüçlü, 'Dilber' karakteri için haftanın en az dört gününü ve uzun saatlerini çalışmalara ayırdığını belirtmişti.

"İnci Taneleri" dizisi, Yılmaz Erdoğan'ın başrolde olduğu ve senaryosunu üstlendiği bir proje olarak dikkat çekiyor. Dizi, 25 Ocak Perşembe günü saat 20.00'de Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan gibi isimler de dizinin oyuncu kadrosunda yer alıyor.