Manisa'nın Yunusemre ilçesinde, Atatürk Mahallesi'nde meydana gelen trajik olayda, iki kız kardeş karbonmonoksit zehirlenmesi sonucu yaşamını yitirdi. İşte detaylar:

Olay Anı ve Bildirim:

Saat 05.00 sularında Atatürk Mahallesi'nde gerçekleşen olayda, Tayyibe Limanlar, kızları Leman Nur Yalçın ve Ayşe Yalçın'ın mutfakta hareketsiz olduğunu fark etti. Durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

Sağlık Ekiplerinin Müdahalesi:

Sağlık ekipleri olay yerine ulaştığında, yapılan kontrollerde iki kız kardeşin hayatını kaybettiğini belirledi. Evde yoğun gaz kokusu tespit edilmesi üzerine durum, doğal gaz dağıtım şirketi yetkililerine iletildi.

Karbonmonoksit Zehirlenmesi:

Doğal gaz dağıtım şirketi yetkililerinin detaylı incelemesinde, evin içindeki doğal gaz kombi bacasının içeriden çıktığı ve bu nedenle iki kız kardeşin karbonmonoksit gazından zehirlenerek yaşamını yitirdiği tespit edildi.

Cenaze İşlemleri:

Olay yerindeki incelemelerin ardından kız kardeşlerin cansız bedenleri, İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Otopsi sonrasında cenazeler, Saruhanlı ilçesinde toprağa verildi.

Ev Kiralama ve Ayrıntılar:

Tayyibe Limanlar ve kızlarının, üç gün önce kiraladıkları evde yaşadıkları belirlendi. Tayyibe Limanlar'ın eşinden bir süre önce boşandığı, en küçük kızının ise öğrenci olarak babasıyla yaşadığı öğrenildi.