"MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Yerel Seçim İçin Sahaya İniyor"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yerel seçimler için hazırlıklara hız verdi. Bahçeli, mitinglerine Misak-ı Milli'nin ilan edilişinin 104'üncü yıl dönümünde başlayacak ve ilk konuşmasını Pazar günü Mersin'de gerçekleştirecek.

MHP'nin yerel seçim mitingleri, "Cumhur bizim, Türkiye hepimizin" temasıyla düzenlenecek. Bahçeli, Cumhur İttifakı'nın 14 ve 28 Mayıs seçimlerindeki başarısını vurgulayarak, birlik ve beraberlik mesajları verecek. Yerel ve merkezi yönetim arasındaki uyumun önemini vurgulayacak olan Bahçeli, halka seslenecek.

MHP Lideri'nin bir sonraki durağı, partisinin 2019'da büyükşehir belediyesini kazandığı Manisa olacak. Bahçeli, 4 Şubat'ta Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenecek mitingde, partisinin yerel seçim stratejisini ve hedeflerini açıklayacak. Manisa'da mevcut belediye başkanı Cengiz Ergün ve Mersin'de Serdar Soydan, MHP'nin yerel seçim yarışında aday olarak yer alacak. İki isim, Cumhur İttifakı adayı olarak AK Parti tarafından da desteklenecek.

MHP'nin yerel seçim stratejisi, Cumhur İttifakı çerçevesinde birlik ve dayanışmayı vurgulayarak, Türkiye'nin güçlenmesine katkıda bulunmayı amaçlıyor. Devlet Bahçeli'nin sahaya inmesiyle birlikte, yerel seçim atmosferi daha da ısınacak gibi görünüyor.


REKLAM

Nagihan - Sahra Kavgası!