Trendyol Süper Lig'in 33. haftası, büyük bir heyecanla devam ediyor. Bu haftanın kapanış maçında Sivasspor, evinde Fenerbahçe'yi konuk edecek. Her iki takım da ligdeki konumlarını güçlendirmek adına bu maça büyük önem veriyor.

Sivasspor - Fenerbahçe Maçı Canlı İzle!

Sivasspor, sezonun geride kalan kısmında istikrarlı bir performans sergileyerek ligin orta sıralarında yer almayı başardı. 44 puanla 10. sırada bulunan takım, 32 maçta 11 galibiyet, 11 beraberlik ve 10 mağlubiyet elde etti. Rakip fileleri 38 kez havalandırırken, kalesinde ise 43 gol gördü.

EMS Yapı Sivasspor - Fenerbahçe Maçı Heyecanı!

Son beş maçına baktığımızda ise Sivasspor'un form durumu oldukça dikkat çekici. Hatayspor ve Trabzonspor deplasmanlarında aldığı galibiyetler, takımın morallerini yükseltmiş durumda.

Fenerbahçe ise bu sezon şampiyonluk mücadelesinde iddialı bir performans sergiliyor. Ancak lider Galatasaray'ın 5 puan gerisinde bulunan sarı lacivertliler için her maç büyük önem taşıyor. 85 puanla 2. sırada bulunan Fenerbahçe, 27 galibiyet ve 4 beraberlikle sezona başarılı bir şekilde devam ediyor.

Son beş maçında da galibiyetlerle ayrılan Fenerbahçe, bu mücadeleden de galip ayrılarak şampiyonluk yolundaki iddiasını sürdürmeyi hedefliyor.

İlk yarıda oynanan maçı Fenerbahçe'nin 4-1 kazandığını hatırlatmak gerek. Ancak bu maçta her iki takımın da farklı bir performans sergilemesi bekleniyor.

EMS Yapı Sivasspor - Fenerbahçe maçı, BG Grup 4 Eylül Stadı'nda oynanacak. Cihan Aydın'ın yöneteceği karşılaşma, 22 Nisan 2024 tarihinde saat 20.00'da başlayacak.

TOFAŞ 2024 Youth BCL’e galibiyetle başladı TOFAŞ 2024 Youth BCL’e galibiyetle başladı

Maçın canlı yayını ise beIN Sports kanalından şifreli olarak izlenebilecek. Futbol tutkunları, bu önemli mücadeleyi kaçırmamak için ekran başında yerini alacak.

EMS Yapı Sivasspor ve Fenerbahçe taraftarları, bu mücadelede takımlarına destek olmak için stadyumu dolduracak ve futbolseverlere unutulmaz anlar yaşatacaklar.