Milli İstihbarat Teşkilatı'nın Hız Kesmeden Süren Başarılı Operasyonları

PKK/KCK'nın sözde Süleymaniye sorumlularından Mehmet Şefa Akman'ın etkisiz hale getirildiği belirtiliyor.

Hızlı Nokta Operasyonla Etkisiz Hale Getirildi

MİT, PKK/KCK öz savunma birlikleri içerisindeki Süleymaniye kuzey alan sorumlusu olan Bahoz Zagros kod adlı Mehmet Şefa Akman'ı nokta operasyonla etkisiz hale getirdi. Operasyonun başarıyla gerçekleşmesi, terör örgütüne karşı kararlı mücadelemizin bir göstergesi olarak ön plana çıkıyor.

Silahlı Saldırı Hazırlığında Olan Terörist Akman

Güvenlik kaynaklarına göre, MİT, Akman'ın ülkemize yönelik silahlı saldırı hazırlığında olduğunu tespit etti. Terör örgütünün etkinliklerini organize eden ve sorumluluk alanında faaliyet gösteren Akman, MİT'in titiz çalışmaları sonucunda belirlendi.

Terörist Mehmet Şefa Akman Kimdir?

Bahoz Zagros kod adlı Mehmet Şefa Akman, 2005 yılında terör örgütüne katıldı. Kuzey Irak'ta 18 yıl boyunca faaliyet gösteren Akman, son olarak PKK/KCK'nın öz savunma birlikleri içerisinde Kuzey Süleymaniye sorumlusu olarak faaliyet gösteriyordu. Akman, terör örgütüne eleman kazandırma ve silahlı-ideolojik eğitim faaliyetlerinde de rol almıştı.

Adrenalin Tutkunları Gebze Driftfest’te buluştu Adrenalin Tutkunları Gebze Driftfest’te buluştu

MİT'in Başarısı ve Gelecek Operasyonlar

MİT, terör örgütüne karşı yürüttüğü başarılı operasyonlarla bölücü terör örgütüne her alanda darbe vuruyor. Önümüzdeki süreçte de terörün kaynağında imhası politikası çerçevesinde, hem Irak'ta hem de Suriye'de nokta operasyonlarına devam edeceği mesajını veriyor.