"Türkiye ve İran Arasında Medya ve İletişim İşbirliği Anlaşması İmzalandı"

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ile İran İslam Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Kültür ve İslami İrşad Bakanlığı arasında medya ve iletişim alanında işbirliğini öngören bir mutabakat zaptının imzalandığını sosyal medya hesabından duyurdu.

Altun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin huzurunda İran Kültür ve İslami İrşad Bakanı Mohammad Mahdi Esmaeili ile yapılan anlaşmaya dikkat çekti. Altun, yapılan anlaşmanın sahte haber ve dezenformasyonun tespiti ile mücadele amacı güttüğünü belirterek, medya ve iletişim alanında bilgi paylaşımı ve işbirliğini artırmayı hedeflediklerini ifade etti.

Anlaşmanın, ülkeler arasında deneyim alışverişi ve sahte haberlere karşı güçlü bir mücadele stratejisi oluşturmayı amaçladığını söyleyen Altun, medya ve iletişim alanında bilgi ve tecrübe paylaşımını teşvik etmeyi hedefleyen anlaşmanın hayırlı olmasını diledi. Bu girişimle Türkiye ve İran, iletişimde güçlerini birleştirerek bölgesel istikrar ve doğru bilgi akışına katkıda bulunmayı amaçlıyor.

GS Maçı Canlı İzle! Galatasaray Maçı Canlı İzle!