Türkiye, 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlere odaklandı. Siyasi partiler, büyükşehirlerdeki adaylarını belirleme sürecini tamamlarken, AK Parti'nin ilçe belediye başkan adaylarını açıklama çalışmaları devam ediyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayını ve ilçe adaylarını açıklayan AK Parti, Ankara'da da mesaisine devam ediyor.


REKLAM

Beşiktaş Maçı Canlı İzle! Adana Demirspor Maçı Canlı İzle! Taraftarium24, Selçuk Sports ile BJK - ADS Canlı Maç İzle!

Beşiktaş (BJK) - Adana Demirspor (ADS) Maçı Canlı İzle! Taraftarium24, Selçuk Sports Canlı Maç İzle!


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde başkanlık yaptığı üst kurul toplantısında, Ankara, Gaziantep, Van ve Adana'nın ilçe belediye başkan adaylarını ele aldı. Ankara ve İzmir'in ilçe belediye başkan adayları için hazırlıklar sürerken, AK Parti'nin Ankara ilçe belediye başkan adaylarını çarşamba veya perşembe günü açıklaması bekleniyor.

AK Parti, Yeniden Refah Partisi ve Büyük Birlik Partisi ile ittifak görüşmelerini de sürdürüyor. Seçim beyannamesini 30 Ocak'ta Ankara'da açıklayacak olan parti, bu beyannamede depreme dayanıklı güvenli şehirler temasını işleyecek. Beyannamede, partinin seçmenlere sunduğu yol haritası ve vaatleri yer alacak. 8 başlıktan oluşan beyannamenin, seçmenlere daha güvenli ve dirençli şehirler vaadiyle sunulması bekleniyor. AK Parti'nin seçim beyannamesiyle birlikte, yerel seçimlere dair heyecan Türkiye genelinde artmaya devam ediyor.