"Bir İyilik Yap Derneği"nin Eğitime ve başarılı öğrencilere yönelik ülke genelinde ve yurtdışında sürdürdüğü destek faaliyetleri devam ediyor.
 
"Bir İyilik Yap Derneği", bu yılda yine bir köy Okulunda Karne şenliği düzenleyerek, öğrencilerin karne sevinçlerine ortak olurken, başarılı öğrencilere verdiği desteklerle de eğitim hayatlarına katkıda bulunuyor.
 İyilik Gönüllülerinin desteği ile köy okulunda düzenlenen Karne Şenliğinde, gerçekleştirilen toplu törenle, Sınıf birinci, ikinci ve üçüncülerine başarılarından dolayı çeşitli  ödüller verildi. Okul bahçesinde gerçekleştirilen etkinlikte, düşüncelerini dile getiren Bir İyilik Yap Derneği Genel Başkanı Ahmet YARDIMCI çocuklar üzerinde olumsuz propagandaların sıklıkla  yapıldığı bu dönemde, eğitimin önemine vurgu yaparak, ilkokuldan itibaren okul sevgisinin ve okul başarısının yükseltilmesi için çalıştıklarını söyledi.
Ote yandan, ülkemizin ve dünyanın iyi bir geleceğe, ancak iyi ve kaliteli bir eğitim sistemi ile kavuşacağını belirten "Bir Iyilik Yap Derneği" yöneticilerinden Dr.Servet Avşar :sosyal sorumluluk projelerinde STK'lara önemli roller düştüğünü, sağlıktan, kültüre, çevreden eğitime  ,hayırlı insan olmaktan zarar vermemeye kadar toplumsal tüm alanlarda çözümün paydaşları olarak zorunluluk değil, sorumluluk duygusu ve birinciyle hareket edilmesi gerektiğini İfade etti.