Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, vatan için mücadele veren kahraman Mehmetçikleri Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde yaralı olarak bulunanları ziyaret etti. Bu kritik ziyaret, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin lider kademesinin operasyon bölgesindeki kahraman askerlere gösterdiği yakın ilgiyi bir kez daha ortaya koydu.

İçişleri'nden 'Narkoçelik-6'da 245 gözaltı İçişleri'nden 'Narkoçelik-6'da 245 gözaltı

Güler, Yaralı Askerlerin Yanında

Tören ve Ziyaret Detayları

Milli Savunma Bakanlığı sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda, Bakan Güler'in Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde şehit düşen askerler için düzenlenen törene katıldığı belirtildi. Törenden sonra, Bakan Güler ve beraberindeki Türk Silahlı Kuvvetleri komuta kademesi, Şırnak'ta tedavi gören yaralı askerleri hastanede ziyaret etti.

Yaralı Askerlere Acil Şifalar Dileme

Bakan Güler, ziyaret sırasında doktorlardan yaralı askerlerin sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Mehmetçiklere duyduğu yakın ilgi ve acil şifa dilekleri, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin bir bütün olarak birbirine kenetlendiğini bir kez daha gösterdi.

Güler'in Sınır Hattındaki Kararlılığı

Gece boyunca Hava Kuvvetleri Harekat Merkezi'nde operasyonları yöneten Bakan Güler, sabahın ilk ışıklarıyla birlikte Irak sınır hattına giderek Türk Silahlı Kuvvetleri'nin kararlılığını bizzat temsil etti.