Magazin dünyasının renkli isimlerinden Mehmet Ali Erbil, sadece kariyeriyle değil, özel hayatıyla da gündemden düşmüyor. Ancak bu sefer eleştiriler kızı Yasmin Erbil'den geldi. Yasmin Erbil, babasının kendisinden küçük kadınlarla yaşadığı aşklardan rahatsız olduğunu itiraf ederek, "Bana babalık yapmadı." dedi.

Yasmin Erbil, Oya Çınar'ın Oyalamacalar programına konuk oldu. Programda Mehmet Ali Erbil'in özel hayatına dair soruları yanıtlayan Yasmin Erbil, "Bana babalık yaptığını düşünmüyorum, yaram var ve asla kapanmayacak." ifadelerini kullandı.

Genç Erbil, babasının kendisinden küçük kadınlarla aşk yaşamasından rahatsız olduğunu ve bu durumun onu yaraladığını söyledi. "Bazen benden bile küçük olduğunu duyduğum olunca rahatsız ediyor bilmiyorum, insan rahatsız oluyor, artık 27 oldum 25 yaşında bir kız duyunca rahatsız olduğum oluyor." diyen Yasmin Erbil, babasının özel hayatındaki tercihlerinden etkilendiğini ifade etti.


REKLAM

Beşiktaş Maçı Canlı İzle! Adana Demirspor Maçı Canlı İzle! Taraftarium24, Selçuk Sports ile BJK - ADS Canlı Maç İzle!

Beşiktaş (BJK) - Adana Demirspor (ADS) Maçı Canlı İzle! Taraftarium24, Selçuk Sports Canlı Maç İzle!


"Babam gibi insanlardan hoşlanmam" diyen Yasmin Erbil, "Uzak dururum" şeklinde ekledi. Mehmet Ali Erbil'in genç sevgililerle gündeme gelmesi ve özel hayatındaki olaylı ilişkiler, kızı Yasmin Erbil'in eleştirilerine neden oldu.

66 yaşındaki Mehmet Ali Erbil, son olarak kendisinden 40 yaş küçük Gülseren Ceylan ile yaşadığı ilişkiyle manşetlere çıkmıştı. Ancak çift, ailelerinin karşı çıkması nedeniyle ayrıldıklarını duyurmuştu.