Adana Kozan İlçesi: Mustafa Hakkulu'nun Kayboluşu ve Cansız Bedeni

Adana'nın Kozan ilçesinde, 13 Aralık tarihinden bu yana kayıp olan Mustafa Hakkulu'nun trajik hikayesi sona erdi. Dere yatağında bulunan cansız bedeni, olayın derinliklerine ışık tutuyor.

İlginç Bir Hikaye: Kayıp Şahsiyetin Acı Sonu

Olay, Postkabasakal Mahallesi'nde akşam saatlerinde yaşandı. Bir çiftçi, tarlasından evine dönerken yol kenarındaki dere yatağında bir erkek cesedi keşfetti.

Olay Yeri İncelemesi: Jandarma ve Sağlık Ekipleri Harekete Geçti

İhbar üzerine bölgeye hemen jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede, cesedin 13 Aralık'tan bu yana kayıp olan Mustafa Hakkulu'na ait olduğu belirlendi. Üzücü bir gerçekle karşılaşıldı; Hakkulu'nun başından tabancayla vurulmuş halde olduğu saptandı.

Ailelerin Acı Günü: Cansız Beden Morga Kaldırıldı

Ceset, Kozan Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı. Haberi alan aile fertleri, hastane önünde büyük bir üzüntüyle karşılandı. Savcının incelemesinin ardından Hakkulu'nun cansız bedeni, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

MSB: 12 terörist havadan etkisiz! MSB: 12 terörist havadan etkisiz!

Jandarma Soruşturması: Cinayet Mi, İntihar Mı?

Ailesinin başvurusu üzerine bir televizyon kanalında da haberler yapılan Hakkulu'nun ölümüyle ilgili jandarma ekipleri soruşturma başlattı. Cinayet mi, intihar mı? Soruların cevabı, şu an için net değil. Ancak, olayın detayları titizlikle inceleniyor.