Antalya’da Falezlerde Tansiyonu Düşen Adam Kurtarıldı

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde bulunan Atatürk Kültür Parkı içerisindeki falezlerde, tansiyonu düşen 58 yaşındaki bir adam, yaklaşık 15 metrelik yükseklikten düştü. Şans eseri önce ağaçlık alana ardından toprak zemine düşen adamın durumu, çevredekiler tarafından fark edilerek hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirildi.

Olay yerine itfaiye, polis, AFAD ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, halat yardımıyla aşağı inerek adamı kurtarmak için operasyon başlattı. Yaklaşık 15 metre yükseklikten düşen adam, kemerle bağlanarak bulunduğu yerden çıkarıldı. Kurtarma anları çevredekiler ve turistler tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Yine kurtarma çalışmaları sırasında olayın meydana geldiği yerin hemen 50 metre uzağında bir gencin falezlerin uçurum kısmında oturduğu görüldü. İtfaiye ekipleri tarafından kurtarılmak üzere bekleyen genç, olayın şokuyla donakaldığı gözlemlendi.

Başından ve vücudunun çeşitli bölgelerinden yaralanan adam, polise verdiği ilk sözlü ifadesinde tansiyonunun düştüğünü ve ardından kendisini yerde bulduğunu belirtti. Yaralı, ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.