Beşiktaş'ın Hedefi Yeni Bir Başlangıç

Beşiktaş camiası, sezon boyunca yaşanan teknik direktör değişikliklerinin ardından umutlu bir adım atmaya hazırlanıyor. Şenol Güneş, Burak Yılmaz ve Rıza Çalımbay dönemlerinde beklenen performansı gösteremeyen siyah beyazlılar, İspanyol medyasının duyurduğu gibi Quique Setien ile anlaşma aşamasına gelmiş durumda.

Setien'in Beşiktaş Serüveni Başlıyor

Rıza Çalımbay'ın ayrılığının ardından Beşiktaş, çeşitli teknik direktör adaylarıyla gündeme geldi. Ancak bazı isimlerle yapılan görüşmelerde ücret ve transfer bütçesi gibi konularda anlaşmazlık yaşandı. Sonunda, Mundo Deportivo'nun haberine göre, Beşiktaş'ın tercihi Quique Setien'den yana oldu.

---

REKLAM

Ertelenen Süper Kupa Final Maçı Ne Zaman Yapılacak? Ertelenen GS - FB Final Maçı Tarihi

---

Daha önce Barcelona ve Villarreal gibi büyük kulüpleri çalıştırmış olan Setien, siyah beyazlılarla sezonun kalan bölümü için anlaşmaya hazırlanıyor.

Trabzonspor Harekete Geçiyor Eric Bailly Transferi Trabzonspor Harekete Geçiyor Eric Bailly Transferi

Kötü Gidişata Son Verme Zamanı

Trendyol Süper Lig'de de istikrarlı bir grafik çizemeyen takım, 16 maçta 8 galibiyet, 2 beraberlik ve 6 yenilgi yaşadı. Ligdeki toplam 26 puanla 6. sırada bulunan Beşiktaş, Setien'in liderliğinde yeni bir çıkış arayacak.

Beşiktaş camiası, Quique Setien'in liderliğinde yeni bir sayfa açmayı umuyor. Tecrübeli teknik adamın kulübe katacağı farkla beraber, siyah beyazlılar beklenen başarıyı yakalayabilecek mi, merakla bekleniyor.