Amerika'da Uzun Süre Sonra Türk Televizyonuna Dönüş!

Uzun bir süredir Amerika'da yaşayan Meltem Cumbul, Türk televizyonuna geri dönüyor ve Mahsun Kırmızıgül'ün iddialı dizisi Güzel Atlar Diyarı'nda yer alacak.

Yıllar Sonra Ekrana Dönen Mahsun Kırmızıgül'ün Yeni Dizisi

Mahsun Kırmızıgül, uzun bir aradan sonra ekranlara dönüyor ve bu kez izleyicilere iddialı bir dizi sunuyor: Güzel Atlar Diyarı. Dizinin ilk anlaşılan oyuncusu Halil Ergün olurken, şimdi de Meltem Cumbul'un katılımıyla kadro güçleniyor.

Serenay Sarıkaya'nın yeni dizisinin fragmanı yayınlandı Serenay Sarıkaya'nın yeni dizisinin fragmanı yayınlandı

Çekimler Dört Farklı Şehirde Gerçekleşecek

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Mahsun Kırmızıgül'ün yakında çekimlerine başlayacağı Güzel Atlar Diyarı dizisi için ilk oyuncu Halil Ergün olarak belirlenmişti. Amerika'da uzun süredir yaşayan Meltem Cumbul da Kırmızıgül'ün projesine dahil oldu. Dizi için İstanbul'a gelen Cumbul, bu güzel hikayeye hayat verecek.

Mahsun Kırmızıgül'ün, Murat Tokat ile ortak olduğu Boyut Film, diziyi deneyimli yapımcı Fatih Aksoy ile birlikte çekecek. Dizinin ilk bölümlerinin yönetmenliğini ise Mahsun Kırmızıgül üstlenecek. Güzel Atlar Diyarı, Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşacak ve masalsı bir aşk hikayesini ekrana taşıyacak. Dizinin senaryosunu ise Feraye Şahin kaleme alıyor.