Gerekirse Bayıltıp Kaçırır, Yine O Düeti Yaparım Gerekirse Bayıltıp Kaçırır, Yine O Düeti Yaparım

Eski futbolcu David Beckham ile modacı Victoria Beckham'ın oğlu Brooklyn Beckham, Temmuz 2020'de nişanlandığı ABD'li oyuncu Nicola Peltz ile 2022'nin nisan ayında evlendi. Bu mutlu birliktelikleri devam ederken, Nicola Peltz'in 25. yaş günü kutlandı.

Kutlama Videoyla Sosyal Medyada Paylaşıldı

Victoria Beckham, gelini Nicola Peltz'in doğum gününü özel bir video ile sosyal medya hesabından paylaştı. Videoda, Victoria Beckham ve Nicola Peltz'in sahilde dans ettikleri görülüyor. Victoria Beckham, paylaşımına şu notu ekledi: "Doğum günün kutlu olsun... Seni çok seviyoruz! Sevgin, nezaketin, yeteneğin ve uzun topuklularla kum üzerinde dans etme yeteneğin! En iyi dans partneri ve sevgi dolu gelin. Seni seviyoruz, harika bir gün geçir!"

Mutlu Çiftin Evliliği ve Aile Kutlamaları

Brooklyn Beckham ve Nicola Peltz, evliliklerinin yanı sıra sosyal medyada paylaştıkları samimi anlarla da takipçilerini sevindiriyor. Victoria Beckham'ın bu doğum günü kutlaması da ailenin birbirlerine duyduğu sevgiyi gösteren anlardan biri oldu. Geliniyle arasındaki samimiyeti paylaşan Victoria Beckham'ın mesajı, ailenin mutlu bir birliktelik sürdürdüğünü gösterdi.

Nicola Peltz ve Brooklyn Beckham çifti, özel anlarını sosyal medya üzerinden sıkça paylaşarak hayranlarına mutluluklarına tanıklık etme fırsatı sunuyor.